{{alert.msg}}

Bli företagskund hos oss idag

Res enklare, smartare och billigare med Tågbokningen.
Desto mer ni reser, desto mer har ni att tjäna.

SJÄLVBETJÄNING OCH PERSONLIG SERVICE
SNABBARE

När man reser mycket är det extra viktigt att det går snabbt att boka men också att det går snabbt få hjälp. Våra företagskunder har därför ett eget bokningsflöde på vår onlinebokning och prioriterade kontaktväg för extra snabb service. Som återkommande företagskund hos oss får ni alltid hjälp först, oavsett vad det gäller. På vår onlinebokning kan ni själva boka inrikes resor utan omsvep, och våra resekonsulter offererar er utrikes resor samma dag.

VI BOKAR HELA EUROPA
ENKLARE

Vi bokar tåg och buss i över 30 länder – inklusive samtliga tågbolag i Sverige. Därmed kan vi ta er var helst ni behöver resa i tjänsten, både inrikes och i Europa. Ni bokar alla resor på ett och samma ställe och vi fakturerar er löpande i efterhand. Det blir inte enklare än så!

Våra resekonsulter är bäst i Sverige på utrikes tågresor och säkerställer att era resor blir problemfria och så kostnadseffektiva som möjligt. Reser ni i större sällskap kan vi dessutom erbjuda volymrabatt i många fall, även när ni reser inrikes.

BOKFÖRINGSKLAR DIREKT
FAKTURA

Vi vet att det ofta är bökigt att boka resor mot faktura som företag, särskilt den första gången. Därför kräver vi inte att ni registrerar på förhand. I samband med att ni bokar er första resa så genomför vi snabbt och smidigt en kreditprövning, sätter en individuell kreditlimit baserat på era behov, och sen är ni klara.

Boka er första resa ovan, välj företagsfaktura som betalsätt, och vi ringer er omgående för att slutföra processen.
Biljetterna skickas direkt och en bokföringsklar faktura kommer inom en eller ett par dagar via e-post.

TA TÅGET TILL MÖTET
POPULÄRA DESTINATIONER

4,400 kr
3,700 kr
1,900 kr
4,300 kr
3,300 kr
4,100 kr
4,000 kr
3,280 kr