{{alert.msg}}
Affärsresor i Sverige
Sök bland alla tåg och många bussar i Sverige. Välj den resa som passar er bäst. Betala med firmakort, eller välj faktura så ringer vi upp er för att slutföra beställningen. Ni behöver inte förhandsregistera er som kund hos oss.
null
Personlig service
Om ni inte kan boka er resa online så står vi till ert förfogande. Ring, så bokar vi resan tillsammans.
0771 - 75 75 70
null
Gruppresor
Reser ni i grupp om minst 10 personer? I så fall kan vi ofta ge volymrabatt. Kontakta oss för offert.
foretag@tagbokningen.se
Populära destinationer
Affärsresor i Europa
Vi bokar tåg i 30 länder. Berätta bara för oss var ni vill resa, så får ni en offert inom kort. Våra reskonsulter tar fram en unik resplan med kostnadsförslag till er. Givetvis hittar vi den bästa resvägen och lägsta möjliga pris varje gång.
0771 - 75 75 70
Snabbare
När man reser mycket är det viktigt att det går snabbt att boka, men också att det går snabbt få hjälp. Våra företagskunder har därför ett eget bokningsflöde på vår onlinebokning och prioriterade kontaktvägar för extra snabb service.
Enklare
Vi bokar tåg och buss i över 30 länder – inklusive samtliga tågbolag i Sverige. Därmed kan vi ta er var helst ni behöver resa i tjänsten, både inrikes och i Europa. Ni bokar alla resor på ett och samma ställe och vi fakturerar er löpande i efterhand.
Kom igång
Vi vet att det ofta är bökigt att boka resor mot faktura som företag, särskilt den första gången. Därför kräver vi inte att ni registrerar på förhand. Boka direkt med firmakort eller välj faktura i kassan så ringer vi er för att slutföra köpet.