Bli företagskund idag

Res enklare, smartare och billigare med Tågbokningen. Desto mer ni reser, desto mer har ni att tjäna.

Vi bokar i hela Europa

Bokföringsmässig företagsfaktura

Rabatt på gruppresor

Fördelar för företaget

Som företagskund beställer ni snabbt och enkelt alla era tågresor, inrikes och utrikes, på ett och samma ställe. Vi fakturerar er fortlöpande i efterskott och skickar biljetterna digitalt eller direkt till er personal. Enklare än så blir det inte.

När man reser mycket är det extra viktigt att det går snabbt och smidigt att boka och få hjälp. Våra företagskunder har därför ett eget bokningsflöde med företagsfaktura på vår onlinebokning och en egen kontaktväg för snabbast möjliga service.

Ni bokar resan snabbt och smidigt, oavsett hur ni föredrar att boka – online, telefon eller e-post – och oavsett om ni vill betala med kort eller mot faktura.

Res kostnadseffektivt i Sverige. Och Europa.

Vi bokar tåg och buss i över 30 länder – inklusive samtliga tågbolag i Sverige. Därmed kan vi ta er var helst ni behöver resa i tjänsten, både inrikes och i Europa. Inrikesresor bokar ni snabbt och enkelt online; för utrikesresor, gruppresor eller paketresor skräddarsyr våra skickliga resebokare en resa utifrån era önskemål. Givetvis får ni en offert innan ni bokar.

Vi hjälper er alltid att boka den billigast möjliga resan som stämmer mot era önskemål. Dessutom ser våra erfarna resebokare till att använda så många s.k. lokala rabatter (rabatter på delsträckor som varierar från land till land) som möjligt för att få ner priserna ytterligare. Reser ni tio eller fler vid ett och samma tillfälle kan vi erbjuda volymrabatt, även när ni reser inrikes.

Kom igång idag – det är enkelt!

Vi kräver inte att ni registrerar er på förhand. Ni blir företagskund hos oss i samband med er första företagsbokning. Vi genomför en kreditprövning samma dag, sätter en individuell kreditlimit baserat på era behov, och lägger upp er som företagskund i våra register. Därefter bokar ni fortlöpande era resor hos oss – enkelt och billigt.