Eslöv

324 kr

Att resa mellan Stockholm och Eslöv tar ungefär 4 timmar och 30 minuter. Man börjar med att resa med Snabbtåg till Hässleholm och därifrån far man vidare till Eslöv med Öresundståg.

Priset är ett lägstapris i 2kl för en vuxen. Observera att priset är rörligt och att det är billigast om man är ute i god tid.

Kategorier: ,

Eslövs kommun är en av landets slott tätaste kommun. Med hela nio slott som alla har sin spännande historia som till exempel Hjularöds slott där den populära julkalendern mysteriet på Greveholm spelades in. Från Eslöv når du också enkelt natursköna promenadstråk. Runt om i kommunen finns flera naturreservat med lockande stigar.

Här finns även ett av landets äldsta naturreservat som ligger mitt i staden. I Eslöv hittar du ett leksaksmuseum som sträcker sig till både gamla och unga, där finns leksaker som var populära på 50-talet men även dagens populära plastleksaker där film och tv-figurer är förebilden. Eslöv har även många fornminnen man kan besöka runt om kommunen, deras tågstation förklarades år 1986 som ett statligt byggminne.