Hässleholm

219 kr

Till Hässleholm går det direkta snabbtåg nästan hela tiden, resan tar ca 3 timmar och 4 minuter.

Priset gäller från Stockholm för en vuxen i 2kl utan ändring eller återbetalningsmöjligheter. Priset är rörligt och billigast är det om man är ute i god tid.

Hässleholm blev en järnvägsknut redan år 1865 och är du intresserad av tåg finns här en av Sveriges största modelljärnvägar. Modellen är inspirerad både av Hässleholms egen station och de kringliggande stationerna.

Här finns plats för musik, teater och utställningar, samtidigt som det är nära till vacker vandring och kanotpaddling i vacker och varierande natur. Cykla mountainbike, rid en mysig islandshäst eller fiska efter öring. Här finns plats för allas intressen.

Pröva på alpackatrekking, där det lurviga djuret hjälper dig att hitta tillbaka till lugnet. Gå på fladdermussafari och titta närmre på hur fladdermössen lever om natten. Gå på guidad tur i Tykarpsgrottan, 11 meter under jord är grottan som tagen ur fantasin. Golfa, bada eller varför inte prova på curling?

Promenera längs den arkitektritade fågelplattformen, där inte en meter går rakt fram. Se skäggdopping, fiskgjuse och brun kärrhök. Eller varför inte bara promenera ut och njut av lite stillsam grillning?