Inlandsbanekortet

Inlandsbanekortet gäller som en färdbiljett på alla Inlandsbanans tåg och berättigar dig till obegränsat resande i hela 14 dagar till fast pris. Perfekt för dig som vill upptäcka maximalt av inlandet till minsta möjliga pris. Två barn upp till och med 15 år åker med kostnadsfritt med egna kort. Beställ barnens kort utan extra kostnad när du beställer dina egna kort.

Vad är Inlandsbanekortet?

Inlandsbanekortet gäller som en färdbiljett på alla Inlandsbanans tåg och berättigar dig till obegränsat resande i hela 14 dagar till fast pris. Perfekt för dig som vill upptäcka maximalt av inlandet till minsta möjliga pris. Två barn upp till och med 15 år åker med kostnadsfritt, men ska ha egna kort.

Giltighet

Inlandsbanekort som köps under 2016 kan aktiveras när som helst mellan 2016-06-20 och 2016-08-28. Kortet är giltigt i 14 dagar i följd med början från det datum som du väljer att kortet ska börja gälla.

Bokningsperiod

När du beställer kortet måste du ange när det ska börja gälla.

Bra att veta

Inlandsbanekortet motsvarar en färdbiljett, men platsreservationer ingår inte i kortet, utan köps separat efter behov. Vi hjälper dig gärna att boka platsbiljetter till ett förmånligt pris. Om du tänker resa under högsäsong, eller till/från andra färdmedel som har bestämda avresetider, så rekommenderar vi att du bokar platsreservation så att du säkert kommer med rätt tåg.

Osäker? Ring oss på 0771-75 75 70 så går vi igenom din resa tillsammans.