Interrail One Country Pass

One Country Pass laddas med ett antal resdagar innan resan. Du kan sedan resa lika många dagar som du laddat kortet med. Resdagarna måste användas inom kortets giltighetstid. Kortet gäller som en färdbiljett på de flesta tåg i de anslutna länderna och du kan resa obegränsat på dina valda resdagar.

One Country Pass bokas via kundservice. Ring 0771 – 75 75 70 under kontorstid för att boka. Ha ditt passnummer och alla resenärsuppgifter nära till hands när du ringer.

Vad är Interrail One Country Pass?

Med Interrail-kort kan du resa billigt och enkelt. One Country Pass är ett tågluffarkort som gäller för dig som vill resa mycket inom ett och samma land till fast pris.

Giltighet

För att köpa Interrailkortet skall man vara stadigvarande bosatt i ett EU-land. Kortet gäller dock inte i det land man är stadigvarande bosatt i. Om du som bokar kortet är svensk gäller kortet alltså inte i Sverige.

Bokningsperiod

Vi kan färdigställa ditt/dina Interrailkort först när det är mindre än 90 dagar till den första resdagen. Det går dock utmärkt att beställa ännu tidigare och då bevakar vi din beställning och skickar korten så fort det är möjligt. Välj med fördel faktura som betalsätt så slipper du ligga ute med pengar.

Bra att veta

Interrailkort är personliga och kan inte överlåtas. Interrailkort består av ett särskilt biljettämne som är permanent fäst i en biljettficka som skyddar kortet. Kortet får inte avlägsnas från biljettfickan eller manipuleras (t.ex. genom att lamineras/plastas in).

Övrig information

Vissa tåg kräver att man bokar en platsreservation (platsbiljett) utöver färdbiljetten. Platsreservationer ingår inte i Interrailkortet utan köps separat efter behov. Vi hjälper dig gärna att boka platsbiljetter till ett förmånligt pris. Osäker? Ring oss på 0771-75 75 70 så går vi igenom din resa tillsammans.