London Pass

Londons Pass ger dig fri entré till mer än 60 attraktioner, sevärdheter, utflykter och museum i London samt låter dig få företräde i köerna till flertalet av dessa sevärdheter. London har så otroligt mycket saker att uppleva så det är inte så konstigt att staden är ett av de populäraste resmålen i hela världen. De populäraste sevärdheterna i London kan bli väldigt svåra att komma in på speciellt under sommarmånaderna, men med London Pass får du företräde i kön till de populäraste turistattraktionerna. När du köpt ett London Pass behöver du inte betala ytterligare entré för att besöka de attraktioner som det omfattar. Visa bara ditt kort vid ingången eller biljettkontoret, de skannar kortet och du kan gå in.

Några exempel som ger fritt inträde med London Pass:

Tower of London

Besök en av Londons mest välbesökta och historiska turistattraktioner i centrala London, Här kan du upptäcka Tower of Londons historia. Ett kungligt palats, en fästing, ett fängelse, en plats för avrättningar, en vapenarsenal och ett juvelhus. Tower of London är en av de mest kända och mest välbevarade historiska byggnaderna i världen. Det är också här man kan få se en skymt av de dyrbara imponerade engelska kronjuvelerna. Här slipper du även köa för med London Pass har du företräde i kön.

Windsor Castle

Windsor Castle är Storbritanniens största slott och ett av landets med välkända, Beläget strax väster om Windsor i grevskapet Berkshire. Utforska Windsor Castle, drottningens favoritboende på helgerna. Under ditt besök här kommer du lära dig om slottets anrika historia, utforska de kungliga gemaken och förundras av skatter från den kungliga samlingen, Du kommer även se St.Georges Chapel. Slottet är ett av de brittiska monarkens officiella residens och är ett av de äldsta fortfarande aktiva slott i världen, Windsor Castle är också världens största bebodda slott/borg. Här slipper du även köa för med London Pass har du företräde i kön.

London Zoo

London Zoo är världens äldsta vetenskapliga zoo, dem öppnade redan år 1847. ZLS London Zoo är en sann oas i stadens centrum. Denna djurpark har underhållit grupper ända sedan öppningen för 169 år sedan, Här får du bland annat se Englands största simbassäng för pingviner, där du får iaktta när pingvinerna kalasar på små fisk på nära håll. Här kan du stiga in i Londons levande regnskog med frodig vegetation och tropisk dimma, Gör en resa upp mellan trädtopparna för att hitta många otroliga regnskogs arter, inklusive silkesapor, tamariner, sengångare och en tamanduor. Gorilla kingdom har gjort så att lugnet från den afrikanska skogen har anlänt till den urbana djungeln följ gorillornas spår och ta på samma gång en del av miljön i den afrikanska skogen. ZSL London Zoo har även öppnat sin största och mest hissnade upplevelse någonsin: Land Of The Lions som är hem till dem utrotningshotade asiatiska lejonen och har en imponerade ”fönsterlös” vy över den stora inhägnaden. Gå in i de sönderfallande ruinerna av ett amfiteater liknande lejontempel och se de majestätiska stora katterna ströva fritt bara några meter bort. Här slipper du även köa då du har företräde med London Pass.

The London Bridge Experience

The London Bridge Experience är en unik upplevelse och tar dig tillbaka till den mörka historian om London. Här får man en guidad tur med skådespelare som berättar om olika delar av den spännande historian om London man får bland annat höra om den stora branden som kallas The Great Fire Of London som ödelade i stort sett hela London. Man får även höra om den hemska men välkända historian om Jack The Ripper som terroriserade London i slutet på 1800-talet. Enligt rykten kan man höra fantomskrik på London Bridge som ryktas vara från förrädare som har blivit avrättade mellan år 1305-1660. Här slipper du även köa då du har företräde med London Pass.

Thames River Cruise in London

En sightseeingtur på Themsen är nog det bästa sättet att uppleva London på och hinna se så mycket som möjligt. Ombord har dem både rymliga salonger med panoramafönster och även ett däck man kan vara på om vädret tillåter. Under turen får du se dem äldsta och mest imponerande byggnaderna såsom Big Ben, Tower Bridge, Houses of Parliament för att nämna några av de olika sevärdheter turen bjuder på. Här slipper du köpa någon extra biljett utan du får en fri tur med London Pass.