Presentkort

Just nu! Dubbel giltighetstid (2 år). Ge bort ett presentkort och var säker på att kunna använda det. Under det rådande Coronaviruset dubblar vi giltighetstiden på våra presentkort.

Ange valfri summa för att skapa din perfekta present. Med ett presentkort på resor ger du bort upplevelser och minnen för livet. Mottagaren väljer själv var och när han eller hon vill resa, vilket gör gåvan lika personlig som smart. Våra presentkort gäller på alla våra produkter – inrikes resor, utrikes resor, resekort och tågluffarkort.

Vi skickar ett elegant, handskrivet presentkort hem till dig, med utrymme för en personlig hälsning från dig, som innehåller en värdekod. Mottagaren behöver sedan bara kontakta oss och ange värdekoden när denne vill utnyttja presentkortet.

Så fungerar det

Beställ presentkortet i ditt eget namn och till din egen adress . Vi producerar och skickar ett elegant handskrivet presentkort inom en eller ett par arbetsdagar. Leveranstid väljer du själv i kassan. Presentkortet innehåller en värdekod som mottagaren sedan löser in själv hos oss. Kortet har också utrymme för dig att skriva en personlig hälsning.

Bra att veta

För presentkort gäller följande särskilda villkor.

  • Presentkortet är giltigt i 2 år (24 månader) 1 år (12 månader) från inköpsdatum.
  • Presentkortet är inte personligt
  • Presentkortet kan lösas in vid ett eller flera valfria tillfällen
  • Presentkortet gäller för alla produkter/tjänster som Tågbokningen tillhandahåller (t.ex. resor och Interrailkort)
  • Presentkortet innehåller en värdekod. Kortet tillsammans med koden är en värdehandling – förlorat kort/värdekod ersätts ej
  • Vi erbjuder öppet köp i två veckor på presentkort, förutsatt att presentkortet inte är utnyttjat